Wandel met een gids

Wandelingen met een thema

Duur: ± 1,5 uur
Kosten: € 5 p.p.
Minimaal aantal personen: 10
Aanmelden: info@stadsmuseumgrave.nl

Het Stadsmuseum Grave verzorgt stadswandelingen met een thema. Wilt u met een groep een wandeling met het thema  architectuur of een wandeling over de middeleeuwen of over de Tweede Wereldoorlog? Dat kan, mail naar info@stadsmuseumgrave.nl

U begint in het museum en loopt daarna de stad in. Er is ook een wandeling naar de kazematten, dit is een wandeling uit een folder, zonder gids. Bij de Kazematten staan vrijwillligers die uitleg kunnen geven.

Wilt u de stad zonder gids bezoeken? Download dan de gratis brochure. Dan is een bezoek aan het Stadsmuseum Grave mogelijk tijdens de openingstijden van het museum.

Op ontdekking door stad Grave

Duur: ± 1,5 uur
Kosten: €5,– p.p.
Minimaal aantal personen: 10
Aanmelden: info@stadsmuseumgrave.nl

Op ontdekkingstocht langs talloze bewaard gebleven monumenten en bezienswaardigheden in de oude vestingstad aan de Maas. Leer de mooie historische stad Grave kennen. Boek een wandeling onder leiding van een deskundig gids.
U kunt diverse, in lengte en duur verschillende stadswandelingen boeken.

De wandelingen starten in het Stadsmuseum Grave. Aan de hand van een grote maquette van de stad zoals deze er omstreeks 1845 uitzag krijgt u een beeld van de ontwikkeling van Grave. Ook leert u over bijzondere monumenten waar u daarna langs wandelt.

Wilt u de stad zonder gids bezoeken? Download dan de gratis brochure. Dan is een bezoek aan het Stadsmuseum Grave alleen mogelijk tijdens de openingstijden van het museum. 

Deel dit