Wandel met een gids

Wandelingen met een thema

Duur: ± 1,5 uur
Kosten: € 5 p.p.
Minimaal aantal personen: 10

Het Stadsmuseum Grave verzorgt stadswandelingen met een thema. Wilt u met een groep een wandeling met het thema  architectuur of een wandeling over de middeleeuwen of specifiek over de Tweede Wereldoorlog? 

U begint in het museum en loopt daarna de stad in. Er is ook een wandeling naar de kazematten, dit is een wandeling uit een folder, zonder gids. 

Wilt u de stad zonder gids bezoeken? Bezoek dan het Stadsmuseum Grave tijdens de openingstijden van het museum en neem de folder mee.

Bezoek aan stadsmuseum en stad Grave voor groepen

Duur : ± volgens afspraak
Kosten: €7,50 – p.p.
Minimaal aantal personen: 10
Stadswandeling ook los te boeken bij TIP Grave 

Informatie : 0486 - 

 U bezoekt het Stadsmuseum Grave en wordt ontvangen met koffie en thee. U bezoekt de tentoonstelling over de historie van Grave in het Land van Cuijk. Daarna regelen we een gids vanuit het toeristisch informatie punt. U gaat op ontdekkingstocht langs talloze bewaard gebleven monumenten en bezienswaardigheden in de oude vestingstad aan de Maas. Leer de mooie historische stad Grave kennen. U kunt tegen een meerprijs ook de Elisabethkerk bezoeken. 
U kunt diverse, in lengte en duur verschillende stadswandelingen boeken.

het bezoek start in het Stadsmuseum Grave. Aan de hand van een grote maquette van de stad zoals deze er omstreeks 1845 uitzag krijgt u een beeld van de ontwikkeling van Grave. Ook leert u over bijzondere monumenten waar u daarna langs wandelt.

Wilt u de stad zonder gids bezoeken? Bezoek dan het Stadsmuseum Grave tijdens de openingstijden van het museum en neem een gratis wandeling mee. Deze is ook verkrijgbaar bij de Toerist Information Point.

Deel dit