Voorstelling

Jacques Vriens speelt twee sprookjes

zaterdag 29 september 2018

Tijd: 15-16 uur
Zaal open: 14.45 uur
Kaarten: € 4 pp
Vrienden van het museum en leden BiblioPlus: € 3 pp
Locatie: Bibliotheek Grave

In Grootmoeders grote oren…. vertelt de kinderboekenschrijver en geschiedenisleraar Jacques Vriens op zaterdag 29 september bekende en minder bekende historische sprookjes -zonder daarbij het origineel uit het oog te verliezen – waarbij humor en spanning elkaar afwisselen.

Naast auteur is Vriens ook een geweldig toneelspeler. In deze klank- en kleurrijke voorstelling speelt hij twee sprookjes met prachtige muziek van Ernst Jansz. In het grappige maar ook griezelige sprookje De twaalf broers wil de koning Albertus na twaalf zonen, nu eindelijk wel eens een dochter. Als die eenmaal geboren wordt, moeten haar broers maken dat ze wegkomen… In De kikkerkoning verliest de verwende prinses Rosalinde haar gouden bal. Een kikker helpt haar om die terug te krijgen, maar onder wel héél bijzondere voorwaarden…

Een familievoorstelling van een klein uur voor kinderen vanaf 5/6 jaar én hun (groot-)ouders. Maar óók oudere kinderen zullen heel veel plezier beleven aan deze spannende en geestige voorstelling.

Let op: alle basisschoolkinderen in het Land van Cuijk en Maasduinen zijn lid van de bibliotheek en krijgen dus korting. Volwassen leden van het Graafs Museum mogen ook voor een kortingskaartje kiezen.
Kaartverkoop via de onderstaande link of in elke bibliotheek in het Land van Cuijk.

De lezing is een samenwerking tussen Het Graafs Museum en BiblioPlus.

Deel dit