t/m 22 mei 2022  

Vijf jaar Grave in Beeld

Jubileum van Facebook Groep 

Na vijf jaar was het voor Grave in Beeld tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Het Stadsmuseum Grave toonde wilde graag de tentoonstelling te faciliteren.

De Afdrukcentrale CEWE vond het idee en de gedachte achter Grave in Beeld zo aardig, dat zij een behoorlijk deel van de afdrukkosten voor haar rekening nam. De Gemeente Land van Cuijk tenslotte stelde een subsidie beschikbaar. En zo kon, ondanks het feit dat Grave in Beeld geen stichting of vereniging is met een eigen budget, de tentoonstelling toch gerealiseerd worden.

Deelnemers aan het platform is de gelegenheid geboden foto’s in te sturen. Drie van hen maakten een selectie. Vanwege het paasweekend is de ‘officiële opening’ verschoven naar 23 april om 15:00 uur, maar de foto’s zijn al te zien vanaf zaterdag 16 april.  Initiatiefneemster van de facebookgroep is Moni Raulf; Rita Vruggink lid van de facebookgroep heeft de ‘openingshandeling’ verricht.

Lezing
In het verlengde van deze tentoonstelling geeft fotografe Sarah Wong op 19 mei in de bibliotheek van Grave een lezing over fotografie. Sarah Wong publiceerde haar foto’s in binnen- en buitenland; in lokale kranten en tijdschriften, maar bijvoorbeeld ook in de New York Times. Kaartjes zijn te koop via Biblioplus. Alle leden van de facebookpagina Grave in Beeld hebben gratis toegang.
Meld je aan.

Sarah Wong

Deel dit